MijnZwemscore

H.Z.ZIAN

Inloggen


Inloggegevens opvragen

Mededeling

 
=>Aanmelden voor zwemlessen, baby-/peuterzwemmen en waterpolo kan
met de knop links / bovenaan deze pagina. U hoeft hiervoor niet in te loggen <=


In Zwemscore worden de vorderingen van de leerlingen maandelijks bijgewerkt en de presentie wekelijks (behalve in de zomervakantie). Heeft u nog geen code ontvangen of wilt u vragen stellen stuur dan een mailtje aan: zwemles@hzzian.nl Het is belangrijk dat de gegevens die bij ons bekend zijn up to date zijn. Dit voorkomt dat u belangrijke informatie mist bv. over het diplomazwemmen en uitval van zwemlessen. U kunt dit zelf controleren onder het kopje "Eigen gegevens”.

Voor vragen over lidmaatschap en betalingen kunt u terecht bij de ledenadministratie@hzzian.nl. Opzeggen kan ALLEEN schriftelijk.

Ons banknummer is: NL54INGB0000107300 tnv Haagse Zwem en Poloclub H.Z.ZIAN te Den Haag

Onze vereniging werkt met vrijwilligers. Dit houdt de kosten voor ons en dus voor u binnen de perken. De vrijwilligers waarmee we werken zijn enthousiaste mensen die vanuit hun affiniteit met het zwemmen hun kennis graag overdragen op de leerlingen. Ze zijn of worden opgeleid via de KNZB of de ENVOZ. Daarnaast zijn al onze vrijwilligers in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Omdat vrijwilligers naast hun zwemlessen vaak een betaalde baan hebben of een opleiding volgen kan er wel eens uitval optreden wegens overwerk, examens, vakantieperioden etc. Er wordt dan gezorgd voor vervangers. We kunnen dus niet altijd garanderen dat onze leerlingen elke week van dezelfde zweminstructeur les krijgen. Hopelijk heeft u hier begrip voor.

Meer informatie over de vereniging is te vinden op onze website en de Facebookpagina.

Voor de voorwaarden rondom de verwerking van de gegevens van de leerlingen verwijzen we naar onze Privacyverklaring.

Contact

H.Z.ZIAN
Postbus 61020
2506 AA  Den Haag
T 0646281207
E zwemles@hzzian.nl

 

Kamer van Koophandel 40411927
BTW nummer niet BTW plichtig
CBP meldingsnummer m1401272
Klachtafhandeling E zwemles@hzzian.nl
Website www.hzzian.nl
Klachtenformulier
Privacyverklaring

 

PLAN PLAN INTERNET BV © 2020